You are currently viewing ŠAKŠUKA (SHAKSHUKA) – TROŠKINTOSE DARŽOVĖSE KEPTI KIAUŠINIAI

ŠAKŠUKA (SHAKSHUKA) – TROŠKINTOSE DARŽOVĖSE KEPTI KIAUŠINIAI

Ingredientai

Gaminimas

  1. Iš pradžių keptuvėje įkaitinkite Ghi sviestą bei sudėkite paprikas, svogūną ir įberkite kuminą, saldžiosios paprikos ir kajeno (ar čili) miltelių.
    2. Gerai išmaišykite bei kepkite ant vidutinės ugnies maždaug 7-10 minučių, kol suminkštės daržovės.
    3. Įberkite česnakus bei pakepkite dar maždaug 60 sekundžių.
    4. Tuomet sudėkite pomidorus bei viską troškinkite dar maždaug 7–10 min. Įberkite druskos bei pipirų.
    5. Šaukšto pagalba padarykite keturias duobutes bei į jas įmuškite kiaušinius. Uždengę dangtį kepkite maždaug keletą minučių, kol kiaušiniai iškeps iki norimo kietumo.
    6. Po to įdėjusios į lėkštes apibarstykite žalumynais.

Skanaus!

Kiaušinių, tiek vištų, tiek ir putpelių arba daržovių galite įsigyti ir pas mus. Dėl produktų kokybės esame garantuoti, kadangi patys auginame ir vartojame savus produktus kiekviena dieną!