You are currently viewing Su vynu ir konservuotais pomidorais troškinta triušiena

Su vynu ir konservuotais pomidorais troškinta triušiena

Ingredientai

Gaminimas

1. Triušį supjaustykite gabalais ir apvoliokite miltuose. Apkepkite keptuvėje ant šlakelio aliejaus.

2. Į puodą sudėkite smulkintą saliero stiebą, svogūną, morką, triušienos gabalėlius, čiobrelius, pagardinkite druska, pipirais, paprikos milteliais ir užpilkite konservuotais pomidorais, kario pasta, baltuoju vynu.

3. Pagardinkite čiobreliais ir raudonėliais ir uždengę dangčiu dėkite į iki 190°C įkaitintą orkaitę. Troškinkite 1,5 val.

Pagardinimui ar patiekalo garnyrui rekomenduojame mūsų ūkyje užaugintus, dar vadinamus super maistu – mikrožalumynus ar šparagus.

Paverskite patiekalą sveikatingumo bomba!

Skanaus!

Triušienos ir daržovių galite įsigyti ir pas mus. Dėl produktų kokybės esame garantuoti, kadangi patys auginame ir vartojame savus produktus kiekviena dieną!