Ingredientai
- ¼ stiklinės šviežių spanguolių;
- 3 šaukštai šviežių apelsinų sulčių;
- ½ šaukštelio cukraus;
- 2 didelės morkos, supjaustytos kubeliais;
- 3 saldžiosios bulvės, supjaustytos;
- 1 svogūnas;
- 1 šaukštas alyvuogių aliejaus;
- 1 arbatinis šaukštelis tarkuoto šviežio imbiero;
- ¼ šaukštelio druskos;
- ¼ šaukštelio juodųjų pipirų;
- 2 šaukštai kapotų petražolių;
- 800 ml daržovių sultinio;
Gaminimas
- Sumaišykite spanguoles, apelsinų sultis ir cukrų.
- Gautą mišinį perkelkite į kepimo indą, sudėkite morkas, bulves ir svogūnus. Apšlakstykite aliejumi.
- Viską pašaukite į orkaitę ir kepkite, kol daržovės suminkštės.
- Užvirkite sultinį, sudėkite imbierą, virkite dvidešimt minučių.
- Sutrinkite sultinį su keptomis daržovėmis.
- Prieš patiekdami pagardinkite pipirais ir pabarstykite petražolėmis.
Skanaus!
Įvairių daržovių galite įsigyti ir pas mus. Dėl produktų kokybės esame garantuoti, kadangi patys auginame ir vartojame savus produktus kiekviena dieną!